Contact en onze datingsite

Molen & Molen is het bedrijf van broer en zus Van der Molen. We hebben allebei jarenlang lijnfuncties bekleed en hebben ervaren hoe het is om verantwoordelijk te zijn, succes te hebben en fouten te maken. 

 

Partnerlogo MVO NederlandIntegriteit is een waarde waarmee we zijn opgegroeid: dingen moeten zijn wat ze lijken. We vinden elkaar en onze opdrachtgevers in het verlangen om een betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij te leveren. Molen & Molen is partner van MVO Nederland.

Eva

Over mezelf

Als jongste en enig meisje aan de geanimeerde gezinstafel moest ik vroeger vaak wat harder praten om door mijn broers gehoord te worden. Misschien niet zo gek dat twee van mijn dierbaarste professionele uitgangspunten zijn dat niemand het monopolie op de waarheid heeft en dat iedereen er toe doet.
 
Als procesleider floreer ik in situaties die vragen om samenwerking vanuit eigenheid. Ik heb jarenlang gewerkt aan empowerment en samenwerking in grassroots-initiatieven in Centraal- en Oost-Europa. Als faculteitsdirecteur Theater heb ik de synergie tussen vijf semi-autonome opleidingen helpen vergroten en daarmee studenten meer ruimte gegeven voor gedifferentieerde leerroutes.

 

Ook in de opdrachten vanuit Molen&Molen is samenwerking vanuit eigenheid een centraal thema.

 

Op zoek naar

Je bent een opdrachtgever en je wil in je afdeling, tussen afdelingen of tussen organisaties mensen samen laten werken aan een concreet resultaat. Een resultaat dat recht doet aan de verschillende belangen en inspirerend is voor de mensen die ermee gaan werken. Via een proces waarin ruimte is om samen te leren.
Wil je weten hoe dit er concreet uitziet? Lees dan dit artikel.

 

eva@molenmolen.nl | LinkedIn

Michiel

Over mezelf

Van huis uit heb ik optimisme, rust en perfectionisme meegekregen. Dat helpt me om in structuren te denken, helderheid te brengen in complexe situaties en oplossingen te bieden. Ik heb met vallen en opstaan geleerd dat lang niet elke situatie om een oplossing vraagt, dat sommige dingen zijn zoals ze zijn, en dat de relatie vaak belangrijker is dan het resultaat.
 
Ik werk graag aan opdrachten waarin ik als coach kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling én kan adviseren over de inrichting en besturing van samenwerkingsverbanden, projectorganisaties, programmateams. Als de reiziger zijn pad zoekt gaat mijn aandacht soms naar de reiziger en soms naar het pad.

 

Op zoek naar

Je bent een opdrachtgever die resultaat wilt boeken en je hebt waarschijnlijk een passie voor publieke dienstverlening. Je gaat realistisch om met wettelijke en financiële beperkingen, maar laat je inspireren door hogere doelen. Je zoekt graag de verbinding van de maatschappelijke rol van je organisatie met het doel van je project en je persoonlijk verlangen naar betekenis.
 
Je bent bereid te onderzoeken in hoeverre je eigen groei een deel van de uitdaging is. Je staat open voor ondersteuning door iemand die niet alle antwoorden heeft en ook zelf steeds weer wil leren. Ik ben benieuwd naar jou!

 

michiel@molenmolen.nl | LinkedIn

Contact
 

Molen & Molen v.o.f.
 
Prins Hendriklaan 44
3721 AT Bilthoven
 
www.molenmolen.nl
info@molenmolen.nl
 
Eva van der Molen
06 558 022 36
 
Michiel van der Molen
06 250 440 62

Privacyverklaring
 

We verwerken persoonlijke gegevens van deelnemers aan onze trainingen. Daarnaast gebruiken we een relatiebestand om je desgewenst te informeren over onze nieuwe publicaties en evenementen.
 
We steunen je graag in het beschermen van je privacy. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring.