Over ons

Molen & Molen is het bedrijf van broer en zus Van der Molen. We hebben allebei jarenlang lijnfuncties bekleed en hebben ervaren hoe het is om verantwoordelijk te zijn, succes te hebben en fouten te maken. We werken graag samen met onze opdrachtgevers aan betekenisvolle verandering. En aan betere samenwerking tussen mensen, teams en organisaties. Waarbij de ‘harde’ en ‘zachte’ aspecten wat ons betreft ondeelbaar zijn.

 

Partnerlogo MVO NederlandIntegriteit is een waarde waarmee we zijn opgegroeid: dingen moeten zijn wat ze lijken. Maatschappelijke betrokkenheid komt daar logisch uit voort. Molen & Molen is partner van MVO Nederland.

Eva van der Molen

Eva begeleidt organisaties in (vooral) het hoger onderwijs bij vernieuwingsprocessen. Ook werkt ze als toezichthouder.
 
Scherp en licht. Gericht op samenhang, structuur en synergie.
 
“In 1984 begon ik als student piano aan het conservatorium. Het hoger onderwijs had toen relatief weinig aandacht voor de aansluiting op de praktijk en voor studierendement. Toen ik in de jaren ’00 zelf als manager in het onderwijs werkte, was er steeds meer druk om aantoonbare kwaliteit en rendement te leveren, maar op een manier die vaak haaks stond op de intrinsieke motivatie van mijn collega’s en mij om het steeds beter te doen: de ‘prestatieparadox’.
Sinds 2013 leid en begeleid ik vanuit Molen & Molen partijen in het hoger onderwijs in processen die in essentie draaien om ‘het samen beter doen’. Ik werk met teams en opleidingen aan vernieuwingen die van waarde zijn in de praktijk èn voldoen aan externe kwaliteitskaders. Daarmee beantwoord ik op een andere manier nog steeds aan mijn muzikale behoefte aan (af)stemming, aan structuur en samenspel, en vooral aan klinkend resultaat.”
eva@molenmolen.nl | LinkedIn

Michiel van der Molen

Michiel helpt teams en organisaties doelgericht veranderingen door te voeren. Hij werkt vooral voor organisaties in de publieke dienstverlening.
 
Mensgerichte nerd. Betrokken adviseur. Zelfstandige teamspeler.
 
 “In 2002 werkte ik als manager van een team projectmanagers. Ik wilde mijn opdrachtgevers graag helpen bij de manier waarop ze hun projecten aanstuurden en ging op zoek naar een boek hierover. Zo'n boek bleek niet te bestaan en ik ben het toen zelf gaan schrijven. Dat werd ‘Projectmanagement voor opdrachtgevers’. Tot mijn verrassing stond het een maand na verschijning in de top 10 van best verkochte managementboeken. Het leidde tot veel vragen om advies en training en dat zou mijn werk totaal veranderen. Het werd mijn professionele passie: opdrachtgevers helpen beter sturing te geven aan projecten. Later ben ik de beperkingen van een projectmatige aanpak meer gaan zien en heb ik mijn werkterrein verbreed naar de begeleiding van veranderingsprocessen. Tegelijk ben ik nog steeds blij dat ik toen dat boek ben gaan schrijven.”
michiel@molenmolen.nl | LinkedIn

Contact
 

Molen & Molen v.o.f.
 
Prins Hendriklaan 44
3721 AT Bilthoven
 
www.molenmolen.nl
info@molenmolen.nl
 
Eva van der Molen
06 558 022 36
 
Michiel van der Molen
06 250 440 62

Privacyverklaring
 

We verwerken persoonlijke gegevens van deelnemers aan onze trainingen. Daarnaast gebruiken we een relatiebestand om je desgewenst te informeren over onze nieuwe publicaties en evenementen.
 
We steunen je graag in het beschermen van je privacy. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring.