Contact en onze datingsite

Molen & Molen is het bedrijf van broer en zus Van der Molen. We hebben allebei jarenlang lijnfuncties bekleed en hebben ervaren hoe het is om verantwoordelijk te zijn, succes te hebben en fouten te maken. 

 

Partnerlogo MVO NederlandIntegriteit is een waarde waarmee we zijn opgegroeid: dingen moeten zijn wat ze lijken. We vinden elkaar en onze opdrachtgevers in het verlangen om een betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij te leveren. Molen & Molen is partner van MVO Nederland.

Eva

Over mezelf

De vraag 'wat wil ik worden als ik groot ben?' heeft me lang bezig gehouden. Inmiddels heb ik ervaren dat de beste antwoorden dicht bij huis te vinden zijn.
Toen mijn ouders vroeger de waarde van hun huwelijk niet meer zo goed zagen en mijn broers een voor een de deur uit gingen, voelde ik me verantwoordelijk voor de verbinding in het gezin. Als moeder van adoptiekinderen ben ik hier opnieuw dagelijks mee bezig. Ik ervaar steeds weer hoe belangrijk het is om daarbij juist het verlangen naar eigenheid en autonomie, van mij en van de ander, te respecteren.
 
Als professional  heb ik jarenlang gewerkt aan empowerment en samenwerking  van grassroots-initiatieven in de nieuwe democratieën in Centraal- en Oost-Europa. Als faculteitsdirecteur heb ik het voortouw genomen om de synergie tussen vijf semi-autonome opleidingen te vergroten.
Ook  in de opdrachten vanuit Molen&Molen is 'samen en apart' een centraal thema. Het kind dat zo graag wilde dat het gezin bij elkaar bleef weet inmiddels dat ook 'apart' soms de meest passende oplossing is.  Als professioneel procesleider floreer ik in situaties die vragen om een combinatie van beide.

 

Op zoek naar

Je bent een opdrachtgever en je wil in je afdeling, tussen afdelingen of tussen organisaties mensen samen laten werken aan een concreet resultaat. Een resultaat dat meer betekenis heeft dan alleen economische waarde, dat recht doet aan de verschillende belangen en 'eigen' voelt voor de mensen die ermee gaan werken.
Wil je weten hoe dit er concreet uitziet? Lees dan dit artikel.

 

eva@molenmolen.nl | LinkedIn

Michiel

Over mezelf

Van huis uit heb ik optimisme, rust en perfectionisme meegekregen. Dat helpt me om in structuren te denken, helderheid te brengen in complexe situaties en oplossingen te bieden. Ik heb met vallen en opstaan geleerd dat lang niet elke situatie om een oplossing vraagt, dat sommige dingen zijn zoals ze zijn, en dat de relatie vaak belangrijker is dan het resultaat.
 
Ik werk graag aan opdrachten waarin ik als coach kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling én kan adviseren over de inrichting en besturing van samenwerkingsverbanden, projectorganisaties, programmateams. Als de reiziger zijn pad zoekt gaat mijn aandacht soms naar de reiziger en soms naar het pad.

 

Op zoek naar

Je bent een opdrachtgever die resultaat wilt boeken en je hebt waarschijnlijk een passie voor publieke dienstverlening. Je gaat realistisch om met wettelijke en financiële beperkingen, maar laat je inspireren door hogere doelen. Je zoekt graag de verbinding van de maatschappelijke rol van je organisatie met het doel van je project en je persoonlijk verlangen naar betekenis.
 
Je bent bereid te onderzoeken in hoeverre je eigen groei een deel van de uitdaging is. Je staat open voor ondersteuning door iemand die niet alle antwoorden heeft en ook zelf steeds weer wil leren. Ik ben benieuwd naar jou!

 

michiel@molenmolen.nl | LinkedIn

Contact
 

Molen & Molen v.o.f.
 
Prins Hendriklaan 44
3721 AT Bilthoven
 
www.molenmolen.nl
info@molenmolen.nl
 
Eva van der Molen
06 558 022 36
 
Michiel van der Molen
06 250 440 62

Privacyverklaring
 

We verwerken persoonlijke gegevens van deelnemers aan onze trainingen. Daarnaast gebruiken we een relatiebestand om je desgewenst te informeren over onze nieuwe publicaties en evenementen.
 
We steunen je graag in het beschermen van je privacy. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring.