SAMEN WERKEN AAN KWALITEIT IN HET ONDERWIJS

Wij helpen partners in het onderwijs om samen vernieuwingen te realiseren, met name op het gebied van kwaliteit, peer review en flexibilisering. We scheppen graag gestructureerde ruimte voor professionals om samen te werken aan concrete, gedragen resultaten. Wij werken graag vanuit de bedoeling: wat is de essentie, waarom doen we dit eigenlijk?

 

Meer over wat wij doen

Over Molen & Molen

 

Molen & Molen is het bedrijf van broer en zus Van der Molen. We hebben elk jarenlang managementfuncties bekleed en hebben ervaren hoe het is om verantwoordelijk te zijn, succes te hebben en fouten te maken. Van daaruit zijn we allebei gaan adviseren en begeleiden. En af en toe gaan schrijven. Wat ons verbindt is dat we werken aan samenwerking, aan resultaten bereiken met een stevig draagvlak. En daarbij te vertrekken vanuit de bedoeling, datgene waar het eigenlijk om gaat. 

 

De bedoeling van Molen & Molen is samen leren en samen groeien. Dat geldt voor ons zelf en daar helpen we onze opdrachtgevers graag bij. Molen & Molen hebben we opgericht om grotere opdrachten goed aan te kunnen pakken. En omdat sommige praktische dingen efficiënter zijn. Maar vooral om een bedrijf op te bouwen waarin het normaal is om elkaar de meest wezenlijke vragen te stellen en te inspireren.

 

Eva

 

Eva helpt teams, scholen en opleidingen om samen beter te worden. Zij is in verschillende sectoren van het onderwijsveld actief als procesleider bij samenwerkingstrajecten; als trainer, voorzitter, auditor, adviseur en toezichthouder. Daarbij maakt ze gebruik van grote ervaring op verschillende lagen van het onderwijs.

 

eva@molenmolen.nl | LinkedIn

Michiel

 

Michiel is zijn werkzaamheden aan het afbouwen. Hij is op de achtergrond nog actief in Molen & Molen maar niet meer beschikbaar voor opdrachten.

 

michiel@molenmolen.nl | LinkedIn 

Onze opdrachtgevers

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Contact


Molen & Molen v.o.f.
Prins Hendriklaan 44

3721 AT Bilthoven

 

 

 

www.molenmolen.nl
info@molenmolen.nl

Eva van der Molen 06 558 022 36